JAG BOR OCH ARBETAR UTOMLANDS UNDER ÅRET 2016 OCH KAN DÄRFÖR INTE TA NYA UPPDRAG UNDER DENNA TIDEN. ÄR NI TIDIGARE KUND OCH ÖNSKAR GÖRA FLER BESTÄLLNINGAR SÅ GÅR DET JÄTTEBRA. MYCKET VÄLKOMMEN IGEN!

Maternity

Att vänta barn är en mycket spännande och lycklig tid och många anser även att kvinnan är som allra vackrast när hon är gravid. Just därför vill jag verkligen rekommendera alla som väntar barn att fotografera gravidporträtt för jag förstår och har märkt genom mina kunder hur enormt uppskattade de är. Att som gravidfotograf få fånga denna familjelycka är även för mig extra roligt och ärofyllt. Gravidbilder är ett mycket vackert minne för hela familjen och inte minst för det väntande barnet att ha i framtiden.

Vi fotograferar gravidbilder på mamma med mage och tillsammans med pappa och finns det syskon så är de förstås också välkomna att vara med. Gravidfotograferingen gör vi i min studio i Stockholm, i en vacker miljö utomhus eller annan fin plats. I studion finns olika färgade tyger som vi brukar använda vid fotograferingen men ni kan även ta med er egna kläder och accessoarer.

Bilderna kan ni få exempelvis som ett vackert väggporträtt, i ett album eller som en av mig egendesignad fotobok.

Gravidfotograferingen brukar vara som bästa att göra vecka 29-34 då magen blir som vackrast på bild men det kan variera från person till person. Bäst är att inte vänta för länge utan hellre tidigt än i slutet av graviditeten.

Läs mer om gravidfotografering