JAG BOR OCH ARBETAR UTOMLANDS UNDER ÅRET 2016 OCH KAN DÄRFÖR INTE TA NYA UPPDRAG UNDER DENNA TIDEN. ÄR NI TIDIGARE KUND OCH ÖNSKAR GÖRA FLER BESTÄLLNINGAR SÅ GÅR DET JÄTTEBRA. MYCKET VÄLKOMMEN IGEN!

Information

Grattis! Ni ska gifta er! Det kommer bli en av era mest fantastiska dagar i ert liv. Som bröllopsfotograf är det en ära att dela en så speciell dag med er och att fånga dessa lyckliga stunder med kamera och förse er med vackra minnen i bilder.

Jag fotograferar er utomhus på en sommaräng, i en vacker park eller stämningsfulla porträtt i min ateljé. Vill ni vara säkra att få med allt det bästa från er bröllopsdag så anlitar ni mig hela dagen. Jag fotograferar då alla värdefulla minnen från er dag såsom förberedelser hos frissan, brudskålen, middagsdukningen, bröllopstalen, bröllopsdansen, vackra detaljer från festlokalen och alla andra roliga händelser under dagen och kvällen som dyker upp och förstås mycket mer. Allt detta efter era önskemål. Priserna för bröllopsfotografering ligger från 4900 kr och uppåt. Önskar ni en fullständig prislista gällande bröllopsfotografering skickar jag gärna prislistan via mail efter förfrågan.

I varje bröllopspaket ingår en fin fotobok personligt designad av mig med era bilder. Ni kan även få era bilder som högupplösta digitala bilder för egen utskrift och som lågupplösta bilder för användning på internet.