JAG BOR OCH ARBETAR UTOMLANDS UNDER ÅRET 2016 OCH KAN DÄRFÖR INTE TA NYA UPPDRAG UNDER DENNA TIDEN. ÄR NI TIDIGARE KUND OCH ÖNSKAR GÖRA FLER BESTÄLLNINGAR SÅ GÅR DET JÄTTEBRA. MYCKET VÄLKOMMEN IGEN!

Children

Jag vill som barnfotograf fånga ditt barns unika personlighet – från ett gott skratt, en fundersam blick, till en busig glimt i ögat. Dessa naturliga uttryck är en återspegling av vem de är och de vill vi minnas. Alla vet vi den viktiga roll som fotografier spelar för att bevara minnen från barndomen. Jag vill att mina bilder talar till ditt hjärta och blir vackra minnen för ert barn och hela familjen!

Våra barnfotograferingar gör vi alltid i lugn och ro. Jag lyssnar på ert barn och tar så många pausar som behövs för amning och annat. Hos mig har vi en rolig stund med mycket lek och skoj för jag vill att ert barn ska ha roligt under vår fotografering. Vi fotograferar levande bilder på ert barn men också även mer traditionella barnporträtt efter era önskningar. Bebisfotografering gör man oftast när bebisen är högst 10 dagar om man vill få de gulliga sovande bilderna och här finns filtar och gulliga mössor till fotograferingen.

Vi erbjuder även en elegant fotobok som jag själv designar personligt för era bilder och efter era önskningar. Barnfotografering gör vi i min studio i Stockholm, i en vacker miljö utomhus eller det egna hemmet.